• Главная
  • Міська рада
  • Рішення №1352 від 21 травня 2019 року “Про узгодження протоколу розбіжностей щодо умов договорів оренди земельних ділянок, що передбачені для  передачі на умовах оренди ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» відповідно до рішення 25 сесії VІІ скликання від 14.03.2019 р. № 1144 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду»”

Рішення №1352 від 21 травня 2019 року “Про узгодження протоколу розбіжностей щодо умов договорів оренди земельних ділянок, що передбачені для  передачі на умовах оренди ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» відповідно до рішення 25 сесії VІІ скликання від 14.03.2019 р. № 1144 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять дев’ята  сесія                                                          VІІ скликання

Від  21 травня  2019 року              № 1352

Про узгодження протоколу розбіжностей
щодо умов договорів оренди земельних
ділянок, що передбачені для  передачі
на умовах оренди ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ»
відповідно до рішення 25 сесії VІІ скликання
від 14.03.2019 р. № 1144 «Про затвердження
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельних ділянок
в натурі (на місцевості) (невитребуваних
земельних часток (паїв)) для ведення
товарного сільськогосподарського

виробництва та передачі в оренду»

Розглянувши клопотання Директора ТОВ «ВП ПОЛІССЯ» Левківського В. М., заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин виконавчого комітету Овруцької міської ради Жука С. П., керуючись ст. 93 Земельного кодексу України, ст. 181 Господарського кодексу України,  ст. 16 Закону України «Про оренду землі», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної комісії міської ради від 20.05.2019р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.     Узгодити протокол розбіжностей щодо умов договорів оренди земельних ділянок,  що передбачені для  передачі на умовах оренди ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» відповідно до рішення 25 сесії VІІ скликання від 14.03.2019 р. №1144 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду», в редакції відповідно до Додатку № 1.2.     Міському голові, Коруду І. Я., підписати протокол узгодження розбіжностей щодо умов договорів оренди земельних ділянок, що передбачені для  передачі на умовах оренди ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» відповідно до рішення 25 сесії VІІ скликання від 14.03.2019 р. №1144 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду», в редакції відповідно до Додатку № 1.3.     ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» зареєструвати договори оренди земельних ділянок,  що передбачені для передачі на умовах оренди ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» відповідно до рішення 25 сесії VІІ скликання від 14.03.2019 р. №1144 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду» з доданими протоколами розбіжностей, у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

Міський голова                                                                     І. Я. Коруд


Додаток

Источник: http://ovruch.in.ua/2019/05/27/rishennya-1352-vid-21-travnya-2019-roku-pro-uzgodzhennya-protokolu-rozbizhnostej-shhodo-umov-dogovoriv-orendy-zemelnyh-dilyanok-shho-peredbacheni-dlya-peredachi-na-umovah-orendy-tov-vp-polissya-vidpov/

  • 27.05.2019
  • 119 просмотров